Tervetuloa Plottiin!

Kuva: Federico Piras (Flickr)

Kuva: Federico Piras (Flickr)

Plotti on uusi kirjoittamista ja suullista viestintää käsittelevä sivusto. Se sisältää kirjoituksia kaikesta, mikä liittyy puheviestintään ja kirjoittamiseen sekä myös näiden opettamiseen.

Plottia ylläpitää Helsingin yliopiston Kielikeskus. Siihen kirjoittavat Helsingin yliopiston kirjoitusviestinnän ja puheviestinnän opettajat, opiskelijat ja vierailevat kirjoittajat. Aluksi Plotti sisältää kirjoituksia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, jatkossa mahdollisesti muillakin kielillä.

Plotti on tällä hetkellä eräänlaisessa beta-vaiheessa, ja siinä voi olla vielä pieniä puutteita. Halusimme kuitenkin julkaista sivuston mahdollisimman pian.

Löydät Plotista kaksi uutta kirjoitusta: Åsa Mickwitz kirjoittaa Soc&komin kirjallisen viestinnän kurssista ja Marja Suojala puolestaan opiskelijoille tehdyn kyselyn tuottamasta palautteesta. Lisäksi löydät sivustolta neljä vanhempaa kirjoitusta, jotka ovat ilmestyneet toisaalla jo aiemmin mutta jotka saavat nyt uuden elämän.

Tänä keväänä Plotissa ilmestyy vielä pari uutta kirjoitusta. Syksyllä tavoitteena on julkaista uusi kirjoitus aina kahden viikon välein.

Voit seurata Plottia Facebookin välityksellä tai sitten voit tilata artikkelit omaan sähköpostiisi. Liity joukkoomme ja osallistu keskusteluun!

Kimmo Svinhufvud

Kirjoittaja on äidinkielen yliopisto-opettaja Helsingin yliopiston Kielikeskuksessa sekä Plotin päätoimittaja.

One Comment

on “Tervetuloa Plottiin!
One Comment on “Tervetuloa Plottiin!
  1. Pingback: Plotti – kaikkea kirjoittamisesta ja puheviestinnästä | Kokonaisvaltainen kirjoittaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *