Kirjoittamisen kursseja graduntekijöille keväällä 2024! 

Kynä ja teroitusroskaa
Kuva: pixabay

Helsingin yliopiston Kielikeskuksessa on keväällä 2024 tarjolla Kirjoittamisen kurssi graduntekijöille (koodi: KK-AI007). Kurssi alkaa 29.1. ja päättyy 15.4. Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko maanantaisin klo 16.15–17.45 keskustakampuksella Kielikeskuksessa (Fabianinkatu 26).  

Opintojakson tavoitteena on tukea gradun kirjoittamista ja edistää konkreettisesti gradun valmistumista. Kurssilla tarjotaan välineitä kirjoittamista edistäviin ajattelu- ja toimintatapoihin ja kirjoitetaan gradua eteenpäin. Kurssi on laajuudeltaan 2 opintopistettä. 

Kurssille voivat tulla kaikki, joilla gradun kirjoittaminen on parhaillaan käynnissä. Kurssi on tarkoitettu sekä Helsingin yliopiston tutkinto-opiskelijoille että avoimen yliopiston opiskelijoille. Opettajana toimii kirjoitusviestinnän yliopisto-opettaja Salla-Maaria Suuriniemi. 

Kurssiin kuuluu kuusi lähitapaamista sekä itsenäistä työskentelyä oman gradun parissa tapaamisten välissä. Tapaamisissa muun muassa annetaan vertaistukea ja kirjoitetaan gradua konkreettisesti yhdessä eteenpäin. Sitoutuminen ryhmätapaamisiin on tärkeää kurssin tavoitteiden kannalta. 

Kurssin keskustelu- ja opetuskieli sekä kurssimateriaalien ja koontitehtävien kieli on suomi, mutta gradua voi kirjoittaa myös muulla kielellä.  

Ilmoittautuminen Sisussa 7.1.2024 mennessä.  

Kurssisivu: https://studies.helsinki.fi/kurssit/toteutus/hy-opt-cur-2324-866636c2-2ee0-4b2b-9f56-e6274748ff29 

Toinen vastaava ryhmä on tarjolla pääkaupunkiseudun korkeakoulujen ja yliopistojen kaikille maisterivaiheen opiskelijoille (KiViTA-verkoston opetus). Tämä ryhmä toteutetaan etäkurssina, jossa ryhmätapaamiset ovat Zoomissa. Kurssi alkaa 13.2. ja päättyy 23.4. Ryhmä kokoontuu Zoomissa joka toinen viikko tiistaisin klo 14.15 – 15.45. Kurssin opettajana on äidinkielen yliopisto-opettaja Marja Suojala. 

Kurssisivu: https://studies.helsinki.fi/kurssit/toteutus/hy-opt-cur-2324-3e51cadb-bff6-456f-bf90-1855a2f56ff2 

Tämän ryhmän opetukseen ilmoittaudutaan 31.1.2024 mennessä  Opintopolussa ja opiskelijat valitaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa kurssille saamaan vertaistukea ja välineitä graduprosessiin! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php