Asiantuntijan kirjoittaminen -kurssi HY:n opiskelijoille

Helsingin yliopiston Kielikeskus järjestää 27.10.–8.12.2020 kurssin Asiantuntijan kirjoittaminen (2 op). Kurssi on käytännöllinen harjoituskurssi, jolla keskitytään etenkin työelämässä ja asiantuntijaviestinnässä keskeisiin kirjoittamisen lajeihin.

Kurssi on avoin kaikille Helsingin yliopiston opiskelijoille. Opettajana toimii äidinkielen yliopisto-opettaja Kimmo Svinhufvud.

Kurssilla tarkastellaan ensin erilaisia työelämän tekstilajeja ja kirjoittamisen muotoja. Tämän jälkeen keskitytään omavalintaiseen lajiin ja kirjoitetaan siihen liittyvä kirjoitustyö, josta saa palautetta. Lisäksi pohditaan sitä, mitä asiantuntijuus työelämässä ja akateemisen koulutuksen osana ylipäätään tarkoittaa.

Kurssin tapaamiset järjestetään Zoomissa tiistaisin 27.10. alkaen klo 12:15–13:45. Kurssin pääpaino on käytännön kirjoitustyössä, ei luennoissa.

Ilmoittautuminen alkaa WebOodissa 12.10. klo 12:00 ja päättyy 18.10. Kurssille hyväksytyille lähetetään sähköpostitse Zoom-linkki ja pieni ennakkotehtävä ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tervetuloa kurssille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php